Danielle van Schaik

Welkom bij SchrijfExpress! Eigenlijk zou ik je hier moeten vertellen hoe goed ik ben. En dat ik van alle markten thuis ben, als het gaat om schrijven. Maar ja, dat is elke tekstschrijver. Dus dat zegt niks. Dan maar even iets over waar ik extra in uitblink:

Health- en (para)medische teksten

Ik heb veel ervaring met het schrijven van health- en (para)medische teksten. Zo heb ik al aardig wat tandartspraktijken voorzien van teksten over tandheelkundige aandoeningen en behandelingen. Ook interview ik regelmatig zorgprofessionals en/of patiƫnten, bijvoorbeeld over hun ervaringen met medische apparatuur of medische hulpmiddelen. Verder schrijf ik vaak over gezondheid, lifestyle en voeding. Een heerlijke klus, want ik heb veel interesse in (para)medische onderwerpen. Ik weet waar ik betrouwbare gegevens kan vinden en hoe ik die informatie kan vertalen naar een begrijpelijk verhaal, dat ook nog eens goed vindbaar is voor de zoekmachines (SEO).

Natuurlijk schrijf ik niet alleen medische teksten. Wil je meer weten over mijn schrijfervaring, kijk dan gewoon even in de portfolio.

Save

Save

Save

Save