Danielle van Schaik

WelkDanielle van Schaikom bij SchrijfExpress, mijn naam is Danielle van Schaik. Eigenlijk zou ik je hier moeten vertellen hoe goed ik ben. En dat ik van alle markten thuis ben, als het gaat om schrijven. Maar ja, dat is elke tekstschrijver. Dus dat zegt niks. Dan maar even iets over waar ik extra in uitblink:

Health- en (para)medische teksten

Ik heb veel ervaring met het schrijven van health- en (para)medische teksten. Niet dat ik arts ben, maar ik heb inmiddels zoveel teksten over dit thema op mijn naam staan dat ik behoorlijk wat kennis heb opgebouwd. Zo heb ik al aardig wat tandartspraktijken voorzien van teksten over tandheelkundige aandoeningen en behandelingen. Daarnaast schreef ik voor een medisch gerelateerd platform honderden productteksten over medicijnen; beknopte bijsluiters die beter leesbaar zijn voor de patient. Ook blogartikelen over gezondheid, lifestyle en voeding schrijf ik vaak. Een heerlijke klus, want ik heb veel interesse in (para)medische onderwerpen. Ik weet waar ik betrouwbare gegevens kan vinden en hoe ik die informatie kan vertalen naar een begrijpelijk verhaal, dat ook nog eens goed vindbaar is voor de zoekmachines.

Bloggen

Je zou denken dat een tekstschrijver in haar vrije tijd eens wat anders doet dan ploeteren achter de laptop. Maar nee, ik schrijf buiten kantoortijden gewoon lekker verder. En met lekker bedoel ik ook echt ‘lekker’: ik heb een foodblog. Op Choc Check chocoladeblog lees je alles over chocolade. Deze uit de hand gelopen hobby heeft als voordeel dat ik inmiddels alles weet over bloggen. Het opstellen van blogposts, berichten plaatsen op sociale media, gevonden worden op Google; ik houd me er dagelijks mee bezig.

Schrijfkameleon

Natuurlijk schrijf ik niet alleen medische teksten en choco-artikelen. Ik ben een soort schrijfkameleon en kan me goed inleven in zo’n beetje iedere doelgroep. Wat voor een tekst je ook nodig hebt, ik schrijf hem graag en snel voor je. Hè bah, wordt het toch nog een ik-kan-alles-praatje. Wil je meer weten over mijn schrijfervaring, kijk dan gewoon even in de portfolio.

 

Save

Save

Save

Save